Disclaimer

Ultima actualizare: 11.02.2023

Disclaimer website

Informațiile furnizate de SC BIOTECHNICS IMPLANT SRL („Noi”, „noi” sau „nostru”) pe https://www.biotechnics.ro („Site-ul”) au doar scop informativ general. Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună-credință, cu toate acestea, nu oferim nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet al oricărei informații de pe Site. În nicio circumstanță nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a utilizării site-ului sau a încrederii în orice informație furnizată pe site. Utilizarea de către dvs. a site-ului și încrederea dvs. în orice informație de pe site sunt exclusiv pe propriul risc.

Disclaimer Link-uri externe

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul Site-ului):

  • link-uri către alte site-uri web
  • conținut aparținând sau care provine de la terți
  • bannere sau alte reclame care trimit către alte site-uri web.

Astfel de link-uri externe nu sunt investigate, monitorizate sau verificate de către noi pentru acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau caracterul complet. Nu garantăm, susținem și nu ne asumăm responsabilitatea pentru acuratețea sau fiabilitatea oricăror informații oferite de site-urile web ale terțelor părți legate prin intermediul site-ului sau a oricărui site web sau caracteristică legată de orice banner sau altă publicitate. Nu vom fi parte și nici nu vom fi responsabili pentru monitorizarea vreunei tranzacții între dvs. și furnizorii terți de produse sau servicii.

Disclaimer testimoniale

Site-ul poate conține mărturii ale utilizatorilor produselor și/sau serviciilor noastre. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale unor astfel de utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori anume și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre. Nu pretindem și nu ar trebui să presupunem că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. REZULTATELE DVS. INDIVIDUALE POT VARIA.

Mărturiile de pe Site sunt transmise sub diferite forme, cum ar fi text, audio și/sau video, și sunt revizuite de noi înainte de a fi postate. Acestea apar pe Site, text, așa cum sunt date de utilizatori, cu excepția corectării erorilor gramaticale sau de scriere. Este posibil ca unele mărturii să fi fost scurtate din motive de concizie, atunci când mărturia completă conținea informații irelevante pentru publicul larg.
Părerile și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care furnizează mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor.