Despre noi

Prezentare Generală

Societatea Biotechnics Implant SRL este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2012.

Domeniile principale de activitate includ importul, distribuția și serviciile post-vânzare de echipamente și consumabile medicale. Domeniul de expertiză și pilonul principal al activității companiei este cel al chirurgiei.

Având la bază o echipă de vănzări cu experiență de peste 15 ani în domeniul medical și mii de ore petrecute în sălile de operație, specialiștii noștri oferă soluții pentru întreg spectrul de specialități chirurgicale.

În anul 2014, acționariatul a decis demararea unei investiții într-un brand propriu, lansând o linie dedicată producției de clipuri hemostatice din titan, cu aplicații în diverse domenii chirurgicale.

În anul 2022, societatea noastră a contribuit, prin parteneriatul cu Spitalul Arcadia din Iași, la introducerea în premieră pe țară a tratamentului ablației cu radiofrecvență a tumorilor tiroidiene.

Clienți Satisfăcuți

0 +

Clienți

Compania noastră a reușit într-un timp foarte scurt să pătrundă pe piața autohtonă având până în prezent, în portofoliul de clienți, un număr de peste 1000 de spitale de stat și private, clinici și cabinete medicale.

Parteneri

Parteneriatele cu producători de renume implică responsabilitatea asigurării unor standarde înalte ale serviciilor. Dintre aceștia, menționăm pe: Landanger & Delacroix-Chevalier (Franța), Peters Surgical (Franța), Starmed (Coreea de Sud), Satelec (Franța), Gima (Italia), BioImaging – distribuitor Samsung (Italia), Helioscopie (Franta), etc.

Certificări

Începând din anul 2014, compania noastră a implementat și certificat sistemul de management al calității în conformitate cu ISO13485 și ISO9001.
Compania noastră este de asemenea avizată ANMDMR începând cu anul 2015 pentru import, distribuție, instalare și mentenanță (service) dispozitive medicale.