Suturi Chirurgicale Neresorbabile

Peters Surgical – Franța

Suturile neresorbabile sunt destinate pielii cutanate superficiale și sunt realizate din monofilament de poliamidă, disponibil în albastru sau nevopsit. Sunt frecvent utilizate în chirurgia plastică.

Suturile neresorbabile sunt utilizate într-o mare varietate de proceduri chirurgicale și, prin urmare, sunt implantate în diferite tipuri de țesuturi în diferite locații ale corpului.

Compuse dintr-o varietate de materiale nebiodegradabile (fibre naturale sau fibre sintetice), suturile neresorbabile sunt indicate pentru aproximarea generală a țesuturilor și, de asemenea, în diferite tipuri de intervenții chirurgicale în funcție de gama de suturi. Ele pot fi utilizate și în cazurile în care pacientul are antecedente de reacții alergice la suturile resorbabile sau la fixarea protezelor (de exemplu, defibrilatoare, valve protetice, implanturi de armare etc.).

Suturile neresorbabile nu sunt digerate de enzimele corpului sau hidrolizate în țesuturile corpului. Ele sunt în cele din urmă încapsulate sau blocate de fibroblastele corpului.

Recunoscut din punct de vedere istoric pentru suturile sale cardiovasculare, Peters Surgical oferă acum o gamă largă de suturi neresorbabile, în funcție de utilizarea chirurgicală:

Pentru procedurile de sutură valvulară: Cardionyl, Cardioxyl, Cardioflon Evolution.
Pentru închiderea plăgii și anastomoză: Corolene, Premio.
Pentru chirurgie generală: Filapeau, Polytresse, Silk.
Pentru oftalmologie: Nylon, Polypropylen.
Pentru închiderea sternului: Acier.

Consumabile