Adeziv Chirurgical

Peters Surgical – Franța

Fondată în 1926, Peters Surgical este o companie franceză prezentă în peste 90 de țări. Astăzi, este un grup de referință pentru practica chirurgicală în întreaga lume.

Cu expertiza sa în proiectarea, fabricarea și distribuția de dispozitive medicale, Peters Surgical a ales să desfășoare cunoștințele franceze în întreaga lume prin înființarea de echipe locale de asistență și fabrici de producție. Aproape de echipele chirurgicale, Peters Surgical oferă o gamă de servicii dedicate pentru a îmbunătăți practicile chirurgicale și pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă pacienților.

Grupul își continuă desfășurarea internațională în timp ce își consolidează prezența în Europa. Aceasta este o decizie strategică pentru a răspunde provocărilor ecologice și pentru a se poziționa ca partener local.

Recunoscut ca expert în domeniile suturilor chirurgicale, clipurilor hemostatice și a adezivului chirurgical, Peters Surgical colaborează zilnic cu experți de referință pentru a oferi o gamă largă de dispozitive chirurgicale.

Consumabile