Spatz logo

Descoperă secretul transformării tale cu
Spatz 3, singurul balon gastric reglabil.

CE ESTE SPATZ3?

 
Spatz 3 redefinește standardele în domeniul pierderii în greutate, fiind singurul balon gastric reglabil ce nu numai că optimizează rezultatele de scădere în greutate, ci și transformă stilul tău de viață, oferindu-ți controlul complet asupra procesului de transformare personală.
A91cocq8m_l8bv97_j3w

○ Cea mai mare rată de succes

○ Singurul balon gastric reglabil

○ Menține greutatea

Ajustare în sus

În timp ce baloanele gastrice își pierd efectul până în luna a 4-a, Spatz3 crește volumul și reenergizează efectul de balon, ajutând pacienții să obțină rezultate mai mari de pierdere în greutate.

Ajustare în jos

Scăderea volumului balonului gastric ajută pacienții să facă față intoleranței la balon și reduce semnificativ șansele de extracție precoce a balonului.

Cum funcționează balonul gastric Spatz 3?

Spatz3 este plasat în stomac și ocupă aproximativ o treime din volumul acestuia, determinând o golire lentă a stomacului și menținerea alimentelor pentru o perioadă mai îndelungată. Această acumulare de alimente generează simptome care indică pacientului o senzație de sațietate și plenitudine stomacală.

Balonul reglabil Spatz3 este plasat în timpul unei proceduri în regim ambulatoriu, care durează aproximativ 15 minute și se efectuează sub sedare. Această procedură nu implică incizii și nu necesită spitalizare.

  • Volum reglabil

  • Control eficient al senzației de sațietate

  • Cele mai mari rate de succes

  • Pierdere în greutate nechirurgicală

  • Fără spitalizare

Contacteaza-ne

Contactați-ne pentru întrebări, asistență sau oportunități de colaborare.

0726 573 905

office@biotechnics.ro

Str. Romulus Nr. 16 Sector 2 București